• vdweek

kan eten voor dieren over de datum gaan? en hoe kan je eten voor je dier langer bewaaren?

een vraag die ingestuurd is door iemand anders. heb jij ook een vraag die je beantwoord wil hebben stuur een berichtje naar vdweek.


kan eten voor dieren over de datum gaan?

ja eten voor dieren kan net als eten voor mensen over de datum gaan. verderop in het artikel zal ik uitleggen hoelang je het kan bewaren.


hoe moet je eten voor dieren bewaren

eten voor dieren moet ook op een speciale manier bewaard worden. voor de opening van je voer is het belangrijk om het op kamer op temperatuur te bewaren. het is geen goed idee om het voer voor je dieren in de garage te bewaren daar schommelt de temperatuur te veel . een geopende zak van je brokken kan je het beste bewaren in de originelen verpakking vaak zijn die ontworpen om langer vers te houden. de geopende verpakking kun je wel in een ton of bewaardoos bewaren maar hierbij laat je het liefst de originelen verpakking om de brokken zitten kan je gelijk kijken tot wanneer het houd baar is hierbij is het wel belangrijk om een lucht dichten ton of bewaardoos te hebben. Nat voer dat geopend is kan je het beste bewaren in de koelkast en is dan 3 tot 4 dagen houdbaar bedek het met een deksel of folie.


hoelang kan je een geopende zak bewaren met voer bewaren

brokken voor honden worden na opening blootgesteld aan zuurstof licht en vocht. hoelang je het kan bewaren dat verschild per merk.

bronnen

Afbeelding van huoadg5888 via Pixabay

https://nl.edgardcooper.com/blogs/articles/how-to-store-pet-food?lang=nl

https://kassa.bnnvara.nl/vraag-beantwoord/vraag/voeding-gezondheid/hoe-lang-is-een-geopende-zak-hondenvoer-houdbaar

https://www.royalcanin.nl/puppys/kennis-tips-voor-jouw-pup/voeding/hoe-bewaar-ik-hondenvoer-het-best

https://www.prinspetfoods.nl/advies-en-info/droogvoeding-bewaren-03 keer bekeken
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now